Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

NIS2 Readiness C-Table met sterrenlunch

Home All-Events - ConXioN NIS2 Readiness C-Table met sterrenlunch

NIS2, dé regelgeving die jou als zaakvoerder persoonlijk aansprakelijk kan stellen voor beveiligingsinbreuken en gegevenslekken als gevolg van nalatigheid bij het implementeren van beveiligingsmaatregelen. Het niet naleven van deze NIS2-regelgeving kan leiden tot schadeclaims en stevige boetes. Er wordt verwacht van de zaakvoerder dat hij proactief maatregelen neemt om de cybersecurity van de organisatie te waarborgen. Hoe je dit als zaakvoerder het best doet, vertellen we je graag tijdens deze sessie!

Het wordt binnenkort dus de taak van de zaakvoerder en zijn IT-team om het belang van de NIS2-regelgeving te begrijpen en uit te dragen. Onze drie topsprekers zullen je tonen hoe je deze wettelijke verplichtingen naleeft, de cybersecurity van je bedrijf versterkt en hoe je cyberincidenten effectief en efficiënt kan aanpakken. De topics die aan bod komen tijdens dit C-Table event lees je hieronder:

Wat komt aan bod

  • Wettelijke verplichtingen: Leer hoe je aan de wettelijke verplichtingen van NIS2 kunt voldoen en ontdek de mogelijke juridische gevolgen van niet-naleving.
  • Cybersecurity versterken: Ontdek hoe je de cybersecuritymaatregelen binnen je organisatie kunt versterken om deze te beschermen tegen cyberaanvallen.
  • Risicobeoordeling: Leer hoe je risico’s kunt beoordelen en de kwetsbaarheden van je systemen kunt identificeren om deze doeltreffend aan te pakken.
  • Incidentrespons: Begrijp hoe je effectieve incidentresponsplannen kunt ontwikkelen en implementeren om de impact van incidenten te minimaliseren.

Wil je als zaakvoerder en IT-manager je organisatie beter voorbereiden op de uitdagingen van de NIS2-wetgeving en de groeiende cyberdreigingen? Dan is deze sessie een absolute aanrader voor jullie! Laat je inspireren en informeren door onze experten tijdens een hyperverzorgde sterrenlunch van Restaurant Marcus.

Inschrijven doe je via onderstaand formulier. Beperkte plaatsen, dus snel zijn is dus de boodschap!

Onze sprekers

Maarten Verhaghe: Advocaat-vennoot bij TRUST Advocaten én kind aan huis bij onze 52-Topics Podcast! Maarten zal je inzicht geven in de legal side van NIS2 en toont je op welke manier je NIS2-complient wordt als organisatie.

Stijn Boussemaere: Deze cybersecurityprofessional bij Spinae neemt je mee in het verhaal van ISO 27001. Informatiebeveiliging is essentieel voor ieder bedrijf en iedere medewerker, en ISO 27001 helpt je daarbij! Van risico-analyse over de ISO-certificering tot effectief aan de slag gaan met de voorschriften: Stijn bespreekt het allemaal.

Gille Derammelaere: Customer Success Advisor bij ConXioN. Tijdens zijn presentatie maakt Gille de vertaalslag van NIS2 naar de Zero Trust principes van Microsoft. Daarnaast toont hij je hoe wij bij ConXioN jouw Trusted Advisor kunnen zijn op vlak van IT. 

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

Deze sessie wordt aangeboden door ConXioN voor €125 p.p. excl. BTW

Deze sessie is bedoeld voor IT-managers, CISO’s, en andere professionals die betrokken zijn bij de cyberbeveiliging en compliance van hun organisaties.

Hourly Schedule

Agenda

11u00 - 11u30
Aankomst en verwelkoming
Met bubbels en amuses
11u30 - 11u35
Introductie
Welkomstwoordje
11u35 - 12u15
Maarten Verhaghe
The legal side of NIS2
12u30 - 13u15
Stijn Boussemaere
ISO 27001, what about it?
13u30 - 14u15
Gille Derammelaere
Zero Trust principes
14u30 - 15u00
Netwerkmoment
Met koffie en mignardises

Date

Dec 01 2023
Expired!

Prijs

€125.00

Time

11:00 - 15:00

Label

Volzet

The event is finished.

Categorieën

Sprekers

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem