Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

The Digital Sales Sheriff: Sales Leadership in a Digital Era

Home All-Events - ConXioN The Digital Sales Sheriff: Sales Leadership in a Digital Era

Beschrijving

You’re always hungry for more. Je wil gáán. Die next level digitale salesorganisatie bereiken en je bedrijf naar ongekende hoogten stuwen. En dat staat of valt met de juiste strategie, processen en tools. Dat weten ook de topmanagers die we uitnodigden voor dit community-event als geen ander. Ze geven je een exclusieve inkijk in hun eigen salesorganisatie en vertellen op basis van good practices hoe jij stappen kan zetten in jouw digitale salesstrategie. Ready to become a Sales Sheriff in a Digital Era?

Wat komt aan bod

Deze Round Table wordt ingeleid door Filip Van Tongel, CCO bij IT-dienstverlener ConXioN. Hij vertelt je de ins and outs van zijn data driven salesstrategie. Door een magic match tussen CRM-systeem Microsoft Dynamics en datavisualisatietool Power BI, wordt de sales pipeline – inclusief de marketing funnel – transparant gemaakt. Daarnaast wordt SharePoint toegelicht als digitale sales enabler en tool om de technische kennis van het salesteam hoog te houden.
Vervolgens licht Dieter Devooght, Sales Manager bij verzekeraar Dhondt Insurance, de recente reorganisatie van zijn salesorganisatie toe. Een nieuwe aanpak van de dienstverlening en de daarbij horende grote aansprakelijkheid van het salesteam tegenover hun klanten – eigen aan de verzekeringswereld – vraagt immers veel meer dan enkel de introductie van een CRM-systeem. Dieter Devooght vertelt tenslotte ook over zijn ervaringen met de organisatie van een multicultureel team.
Als derde neemt Carl Vanneste, Sales Sheriff bij producent van designmeubelen Extremis, zijn plaats op het podium in. Hij buigt zich over retailvraagstukken, eigen aan de sector, met onder andere een toelichting van de digitalisering van hun sales & marketingteam. Dit team analyseert gericht de marketingacties – over hun netwerk van verdelers heen – om het steeds beter te doen. Daarbij komt ook de digitalisatie van het salesproces aan de hand van portals en configurators aan bod.
Tenslotte geven we het woord aan Bart Maeyens, General Manager bij producent van binnen- en buitenverlichting Modular Lighting Instruments. Modular focust al meer dan 40 jaar op continuous improvement en streeft daarbij naar het perfecte huwelijk tussen sales en marketing. Hoe blijf je je salesorganisatie na al die tijd heruitvinden en verder vernieuwen? Wat zijn de lessons learned? Hoe kan marketing de perfecte lead generator zijn? Bart Maeyens zal ook zijn licht werpen op het belang van vendor policies.
Deel uitmaken van deze exclusieve Round Table voor salesmanagers en C-level? Proeven van een culinaire lunch door sterrenrestaurant Marcus én onbetaalbare insights in de salesorganisatie van 4 industry leaders? The time is now!

De deelname aan deze community sessie is volledig gratis! Je dient je enkel op voorhand in te schrijven via de website.

Zeker! Schrijf deze persoon dan apart in op de website.

Inschrijven is mogelijk tot maandag 4 september om 12u00.

Kan je er last minute niet bij zijn? Geen probleem, verwittig via events@conxion.be, of contacteer je accountmanager. Annuleer je later dan drie werkdagen voor het event, dan zijn we genoodzaakt we een annulatiekost van 85 euro aan te rekenen. 

Hourly Schedule

Agenda

11u00 - 11u20
Ontvangst en verwelkoming
In het ConXioN Experience Center
11u20 - 11u25
Introductie
Sprekers
Kevin Couvreur
11u25 - 12u15
Sales 2.0 – What is it and how far can we go?
CCO - ConXioN
Sprekers
Filip Van Tongel
12u15 - 12u45
How to get started on Sales 2.0 – Pitfalls of a CRM implementation
Sales Manager - Dhondt Insurance
Sprekers
Dieter Devooght
12u45 - 13u15
Sales 2.0 part of a company digital project
Sales Sheriff - Extremis
Sprekers
Carl Vanneste
13u15 - 13u45
Continuous Improvement on Sales 2.0 – a 40 year trip
General Manager - Modular Lighting Instrument
Sprekers
Bart Maeyens
13u45 - 15u00
Netwerkmoment
Kevin Couvreur
Kevin Couvreur
Experience Center Director - ConXioN
Filip Van Tongel
Filip Van Tongel
CCO - ConXioN
Dieter Devooght
Dieter Devooght
Sales Manager - Dhondt Insurance
Carl Vanneste
Carl Vanneste
Sales Sheriff - Extremis
Bart Maeyens
Bart Maeyens
General Manager - Modular Lighting Instruments

Date

Sep 09 2022
Expired!

Time

11:00 - 15:00

The event is finished.

Categorieën

Sprekers

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem