Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

ConXioN behaalt alle 7 Microsoft Solutions Partner designations

ConXioN behaalt alle 7 Microsoft Solutions Partner designations

We zijn enorm blij het goede nieuws te mogen aankondigen dat we recentelijk onze plaats als Microsoft Solutions Partner versterkt hebben. Door de zesde en laatste Microsoft Solutions Partner designation, in Data & AI, te behalen, beschikken we nu over de technologie, kennis en ervaring in alle Microsoft Solutions.

Microsoft Solutions Partner designations

Een volledige suite van Microsoft Solutions expertise

Dit betekent dat we nu officieel erkend zijn in de domeinen van Modern Work, Azure, Security, Data & AI, Digital & App Innovation, en Business Applications.

 

Maar daar houdt het lijstje niet op. De verwezenlijking van deze zesde designation heeft ons namelijk ook de overkoepelende titel opgeleverd: Microsoft Solutions Partner voor Microsoft Cloud.

Gebaseerd op bewezen succes

Als Microsoft Solutions Partner tonen wij aan dat we de benodigde certificeringen, getrainde medewerkers, succesvolle implementaties en klantreferenties hebben die onze expertise en ervaring benadrukken. Zo ben je verzekerd dat jouw bedrijf in goede handen is.

Onze visie op Data & AI

Het behalen van de Microsoft Solutions Partner designation in Data & AI is voor ons niet het eindstation, maar eerder een nieuw begin. Deze erkenning versnelt onze reis naar verdere specialisaties binnen het Data & AI domein. Ons doel? Klanten nog beter begeleiden naar een AI-ready Microsoft omgeving en om krachtige, op maat gemaakte AI-oplossingen te bouwen.

 

Momenteel begeleiden we al klanten voor Microsoft Copilot, de AI-assistant binnen jouw Microsoft-omgeving. Hier zien we het grote belang van data governance en security alvorens zo een krachtig model te implementeren. Bij interesse kan je hier alles over Microsoft Copilot terugvinden.

 

Of schrijf je zeker in voor een van onze Microsoft Copilot Readiness sessies.

Meer weten over wat ConXioN voor jouw bedrijf kan betekenen?

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren.