Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

ConXioN erkend als dienstverlener in VLAIO’s Cybersecurity subsidieprogramma voor Vlaamse kmo’s.

ConXioN erkend als dienstverlener in VLAIO’s Cybersecurity subsidieprogramma voor Vlaamse kmo’s.

ConXioN, Vlaamse ICT speler met expertise in Cybersecurity, is nu een officieel erkende dienstverlener van VLAIO’s Cybersecurity verbetertrajecten. VLAIO, Agentschap Innoveren en Ondernemen van de Vlaamse overheid, wil hiermee 50% subsidie aan Vlaamse kmo’s verlenen voor het verbeteren van hun Cyberveiligheid.

VLAIO cybersecurity verbetertrajecten

50% financiële steun op Cybersecurity verbetertrajecten voor Vlaamse kmo’s

Steeds meer kmo’s worden slachtoffer van een cyberaanval. Investeren in cyberveiligheid is dan ook enorm belangrijk in een economie en samenleving die razendsnel digitaliseert.
 
De cybersecurity verbetertrajecten van VLAIO met 50 % subsidie ondersteunen kmo’s en maatwerkbedrijven in Vlaanderen bij het verbeteren van hun cyberveiligheid. Tijdens zo’n individueel begeleidingstraject helpt één van de erkende dienstverleners zoals ConXioN je onderneming te versterken en je weerbaarheid tegen cyberaanvallen te verhogen.

Wat komt aan bod?

De subsidie van VLAIO komt tussen voor 50% van de kostprijs van het traject. ConXioN biedt drie versies van het traject aan, afhankelijk van de wensen en noden van je onderneming.
 
Wil je graag een eerste, laagdrempelige analyse van jouw cyberbeveiliging om te weten welke stappen je dient te zetten om de cyberveiligheid in je onderneming te verbeteren? Of heb je naast een analyse en een actieplan ook begeleiding op maat nodig bij het oplossen van veiligheidsproblemen?
 
Afhankelijk van je antwoorden op deze vragen, kies je in samenspraak met ConXioN één van de drie pakketten of trajecten.

Aanvraagprocedure

Geïnteresseerde kmo’s kunnen direct contact opnemen met ConXioN. Na een intakegesprek wordt de offerte zowel door de onderneming als VLAIO goedgekeurd en kan je van start met je eigen cybersecurity traject.

VLAIO-partner voor cybersecurity-verbetertrajecten

De cyberveiligheid in bedrijven verhogen, dat is het doel van de Vlaamse overheid. Daarom heeft VLAIO dienstverleners geselecteerd om
kmo’s hierin te adviseren en begeleiden met elk hun eigen aanpak en expertise.
ConXioN is er hier één van. Het aanbod van de dienstverleners binnen de cybersecurity verbetertrajecten vind je op www.vlaio.be/csverbetertrajecten. Deze actie maakt deel uit van het Vlaams beleidsplan cybersecurity. Meer info over het aanbod rond
cybersecurity van VLAIO en de partners uit het VLAIO-netwerk vind je op www.vlaio.be/cybersecurity.
 

Meer weten over onze Cybersecurity-verbetertrajecten?

Ontdek het Cyber security subsidieprogramma.