ConXioN ontvangt de Canalys EMEA Innovation & Transformation Partner Award 2017

Tijdens de tiende editie van het Canalys Channel Forum werd ConXioN door de analisten van Canalys uitgeroepen tot de Innovation & Transformation EMEA Partner of the Year.

Een prestigieuze milestone voor het team, want deze Canalys award wordt jaarlijks toegekend aan één partner uit Europa, het Midden-Oosten of Afrika. Het Canalys Channel Forum is sinds 2007 hét wereldwijde technologie event voor Channel partners, distributeurs en vendoren.

Chris Debyser, CEO van ConXioN: “Het verheugt mij enorm dat onze inspanningen op vlak van innovatie worden opgemerkt door een organisatie zoals Candefero die samen met Gartner en IDC toch dè referentie zijn als analisten in de ICT-sector. Ik ben supertrots op het voltallige ConXioN team die zich elke dag inzet om ons verder te differentiëren met innovatie als keydriver.”

Canalys Channel Forum

Over ConXioN

ConXioN is een ICT-dienstverlener die zich richt tot kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die vlotte bedrijfsprocessen faciliteren zodat klanten zich volledig kunnen focussen op hun bedrijfsdoelstellingen. Concreet levert ConXioN infrastructuur, cloudoplossingen, Managed Services, ICT Security, oplossingen voor connectiviteit & mobiliteit en software applicaties.

ConXioN is in 20 jaar uitgegroeid tot een stevige kmo met een 70-tal ICT-specialisten, gevestigd in Deerlijk, Lommel en Ternat. Het bedrijf zet sterke groeiprestaties neer, met een geconsolideerde omzet van zo’n 15 miljoen euro (20% groei zowel in omzet als personeel). ConXioN kan bogen op sterke partnerships met o.a. HP, HPE, Microsoft, Cisco en Proximus.