Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

ConXioN versterkt groei door overname van ICT-bedrijf Sharecom

Overname van ICT-bedrijf Sharecom: ConXioN versterkt groei

ConXioN zet haar strategische groeiambities kracht bij door het Brugse ICT-bedrijf Sharecom over te nemen. Sharecom zal blijven opereren als een autonome entiteit, maar kan vanaf nu rekenen op het aanbod en centrale diensten van ConXioN om hun klanten een verhoogde toegevoegde waarde te bieden. 

Chris Debyser (ConXioN), Dirk De Prest (Sharecom), Christian Van Oost (Sharecom), Lieven Coen (Vectis)

Toegevoegde waarde van Sharecom

Het Brugse IT-bedrijf  focust al meer dan 30 jaar op totale ICT-dienstverlening bij kmo’s en zelfstandigen. Dat ze nu deel uitmaken van de ConXioN-groep zorgt voor een extra dosis kracht en innovatie om hun ICT – dienstverlening verder te versterken. ConXioN is al enige tijd op overnamepad en de groep telt ondertussen al meer dan 140 medewerkers.  

 

“In de huidige markt zien we de trend van IT-providers die consolideren om zo hun klanten meer flexibiliteit te kunnen bieden.” aldus Christian Van Oost van Sharecom.  “Het vinden van een geschikte partner kan echter een uitdaging zijn. Voor Sharecom was de keuze voor ConXioN snel gemaakt, gezien hun knowhow, de gedeelde visie en het sterke DNA-gevoel. Consolideren met ConXioN geeft ons een boost waar we graag gebruik van maken om onze klanten nog beter te kunnen bedienen in de toekomst.”

Veranderend IT-landschap

“Onze gedeelde kennis stelt ons in staat om de komende groei en veranderingen in het IT-landschap met enthousiasme aan te gaan.” voegt Chris Debyser, CEO van ConXioN toe. “Sharecom heeft een sterke focus op volledige IT-ontzorging, competenties en klantgerichte diensten. Vanuit Brugge kunnen we nog beter onze klanten uit Noord West-Vlaanderen bedienen”, zegt Debyser. “Dat sluit perfect aan bij onze strategie en mindset.” 

 

 

 

"In de huidige markt zien we de trend van IT-providers die consolideren om zo hun klanten meer flexibiliteit te kunnen bieden. Het vinden van een geschikte partner kan echter een uitdaging zijn. Voor Sharecom was de keuze voor ConXioN snel gemaakt, gezien hun knowhow, de gedeelde visie en het sterke DNA-gevoel. Consolideren met ConXioN geeft ons een boost waar we graag gebruik van maken om onze klanten nog beter te kunnen bedienen in de toekomst."
 

.

Christian Van Oost- Bestuurder Sharecom

Over ConXioN

ConXioN begeleidt en inspireert haar klanten in hun digitale transformatie op tal van domeinen zoals infrastructuur, softwareapplicaties, security, Cloud infrastructuur, connectiviteit & mobiliteit, printing en managed services. Dit mede dankzij sterke partnerships met onder andere Microsoft, HP, Hewlett Packard Enterprise, Sentinel One en Cisco, waarmee ConXioN een voortrekkersrol speelt in IT-innovatie en onderzoek. In 2021 werd ConXioN verkozen tot Microsoft Partner of the Year voor België. In 2022 ondertekende ConXioN de Microsoft Partner Pledge, waarmee het bedrijf belooft inspanningen te doen op vlak van duurzaamheid, en werd ook ConXioN Nederland opgericht, dat focust op duurzame ICT. Eerder nam ConXioN ook FORT:LOX over, een cybersecurity specialist uit Roeselare en vergrootte men de footprint in West-Vlaanderen door de overname van WestSys. Tevens versterkte ConXioN ook de positie als Microsoft Dynamics-specialist met de overname van Xams.

  

ConXioN is sinds 26 jaar voornamelijk actief in West- en Oost-Vlaanderen maar bedient klanten doorheen heel België. Zij kunnen rekenen op de expertise van een 140-tal medewerkers. ConXioN zet sterke groeiprestaties neer met een omzet van ruim 30 miljoen euro. 

Meer weten over cybersecurity?

Onze experts hebben een pracht stuk geschreven zodat jij up to date bent met onze security!