Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Centrale administratie dankzij Business Central bij Nutriphyt

Nutriphyt ontwikkelt voedingssupplementen. Om hun administratie te vereenvoudigen, koos het bedrijf voor Business Central.

een gezonde geest in een gezond lichaam

Maak kennis met Nutriphyt

Met 100% natuurlijke producten ondersteunt Belgisch bedrijf Nutriphyt de mens om de gezondste versie van zichzelf te worden. Dankzij nauw contact met universiteiten en veel wetenschappelijk onderzoek, kan hun assortiment ziekten voorkomen en genezen in plaats van symptomen bestrijden. Doordat de ontwikkeling volledig inhouse gebeurt kunnen ze garanderen dat het hele assortiment volledig natuurlijk is.

 

 

Business Central voor administratieve taken, integratie met de website, logistieke opvolging van de producten

Schaalbaar systeem voor internationale uitrol

Rapporteringen via Power BI

Industrie

Productie van voedingssupplementen

Hoofdkantoor

Beernem, België

Technologie

Microsoft Dynamics 365 Business Central / Microsoft Power BI

Met het oog op uitbreiding naar Frankrijk en het uitrollen van een nieuwe website was Nutriphyt op zoek naar een partner om bij hen een allesomvattende en futureproof bedrijfssoftware te implementeren. Na enkele productieve brainstormsessies kwamen we tot de conclusie dat Microsoft 365 Business Central voor hen de beste oplossing is.

De uitdaging: bestaande administratieve software vervangen

Nutriphyt ging op zoek naar een nieuw platform ter vervanging van hun bestaande administratieve software. Deze moest over minstens dezelfde functionaliteiten beschikken. Daarnaast moest het nieuwe platform ook futureproof zijn, gezien de plannen voor een nieuwe website én om uit te breiden naar Frankrijk.

Een uitdaging die ConXioN op het lijf geschreven is. 

De aanpak: Microsoft Dynamics 365 Business Central

Op basis van een grondige analyse van de noden van Nutriphyt, stelde ConXioN Microsoft Dynamics 365 Business Central voor.

Business Central is een totaaloplossing voor bedrijfsbeheer. Het ERP-systeem biedt heel wat mogelijkheden voor aankoop- en verkoopbeheer (offertes, orders, retours, contracten, facturen, kredietnota, rappels…), relatiebeheer (CRM), personeelsbeheer (arbeidsovereenkomsten, contactgegevens…), artikelbeheer, voorraadbeheer, productiebeheer en projectbeheer.

Het softwarepakket maakt deel uit van het Microsoft 365-ecosysteem en is dus vlot te integreren met tal van andere Microsoft-applicaties. Denk aan rapportage in Power BI, een Power App die automatische acties uitvoert… Via eigen integraties, zoals Isabel Connect, is het daarnaast mogelijk om het nieuwe ERP-pakket te koppelen aan de vertrouwde systemen.

"I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ik zeg altijd deur de mur en were"

Chris Debyser- Developer

De outcome: een schaalbaar, centraal systeem voor administratie met transparante rapportage

Nutriphyt beschikt nu over een ERP-systeem waarmee ze alle administratieve taken kunnen opvangen, vlot kunnen integreren met hun nieuwe website en hun producten logistiek kunnen opvolgen. 

Daarnaast werd er vlotte rapportage mogelijk gemaakt dankzij Power BI.

Ook zusterbedrijf Bioamoles, dat natuurlijke voedingssupplementen wil ontwikkelen en commercialiseren, heeft ondertussen besloten om met Business Central aan de slag te gaan.

En die internationale schaalbaarheid? Die zit ook goed: na die initiële implementatie werd Business Central ondertussen ook al uitgerold in Frankrijk

Business Central voor administratieve taken, integratie met de website, logistieke opvolging van de producten

Schaalbaar systeem voor internationale uitrol

Rapporteringen via Power BI

Industrie

Productie van voedingssupplementen

Hoofdkantoor

Beernem, België

Technologie

Microsoft Dynamics 365 Business Central / Microsoft Power BI

Gerelateerde referenties

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan doen?

Net als voor Nutriphyt kan ConXioN ook voor jouw organisatie een gepaste oplossing uitwerken. Neem snel contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.