Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Wat is Modern Workplace?

Wat is modern workplace? In de snel evoluerende zakelijke wereld van vandaag is de traditionele werkplek niet langer de enige optie. De moderne werkplek biedt werknemers de vrijheid om te werken waar en wanneer ze maar willen, zonder in te boeten aan productiviteit. Laten we eens dieper ingaan op wat een moderne werkplek precies inhoudt en hoe het jouw bedrijf kan transformeren.

1. Productiviteit, Altijd en Overal

Een van de kernprincipes van de moderne werkplek is dat productiviteit niet langer beperkt is tot de fysieke kantooromgeving. Met de juiste tools en technologie kunnen werknemers dezelfde efficiëntie behouden, ongeacht waar ze zich bevinden. Of het nu gaat om een koffieshop, thuis of onderweg, moderne werknemers kunnen hun taken effectief uitvoeren.

2. Mobiliteit - Werken Op Jouw Voorwaarden

Mobiliteit is een sleutelwoord in de moderne werkplek. Werken vanaf mobiele apparaten is nu de norm, en organisaties bieden hun werknemers geschikte tools om overal te werken. Onze specialisten staan klaar om advies te geven over de beste mobiele apparaten voor zakelijk gebruik, waardoor snelheid en flexibiliteit worden gegarandeerd.

3. Beheersing met Mobile Device Management

Met Mobile Device Management behoud je de controle over al je mobiele apparaten via één beheersconsole. Dit biedt niet alleen beveiliging, maar maakt ook eenvoudig beheer en centralisatie mogelijk. Je kunt met vertrouwen en gemoedsrust werken, wetende dat al je bedrijfsgegevens veilig zijn.

4. Identiteits- en Rechtenbeheer

Hou de toegang tot bedrijfsmiddelen in eigen handen. Door middel van identiteits- en rechtenbeheer kunnen werknemers één wachtwoord gebruiken voor toegang tot alle bedrijfsapplicaties, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Dit zorgt voor een consistente gebruikerservaring, of ze nu op kantoor zijn of onderweg.

5. Toegang tot Bedrijfskritische Applicaties

We begrijpen dat bedrijfskritische applicaties zoals ERP, CRM en HR van vitaal belang zijn. Daarom helpen we je graag met het opzetten van veilige toegang tot deze applicaties, waar je ook bent. Je hoeft je geen zorgen te maken over beperkingen op de werklocatie.

6. Optimaliseer Je Telecom- en Internetverbindingen

Onze experts staan klaar om je telefonie- en internetverbindingen te analyseren en te optimaliseren. We blijven proactief zoeken naar besparingsmogelijkheden en zorgen ervoor dat je altijd optimaal verbonden bent.

7. Duurzaamheid met Opkoop van Hardware

Wanneer het tijd is om oude hardware uit te faseren, hoef je deze niet zomaar weg te gooien. Doe iets goeds voor het milieu en ontvang of doneer de restwaarde van je oude apparaten. Zo draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.