Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Wat moet je onthouden van Cisco Live 2023?

Jaarlijks vast op de agenda bij wie connectiviteit en security hoog in het vaandel draagt: Cisco Live, evenementen die Cisco drie keer per jaar over heel de wereld organiseert. Onze netwerkspecialisten waren erbij en keken er niet alleen naar, maar geven je ook een overzicht van de belangrijkste updates.

Connectiviteit: ThousandEyes

Met ThousandEyes kan je de connectiviteit binnen je organisatie beter monitoren. Met deze tool op bijvoorbeeld je Catalyst-switches of de toestellen van je gebruikers kan je binnen één centraal platform ontdekken waar eventuele latency zit. Dat is zeker interessant voor wie bijvoorbeeld Microsoft Teams als telefoniecentrale gebruikt en de blinde vlek die het netwerk nu vaak nog is, wil begrijpen. Met ThousandEyes wordt het mogelijk om te ontdekken waar het probleem zich precies bevindt, bijvoorbeeld in de switch, in de connectie tussen de firewall en het internet, of in Microsoft Teams. 

Zero trust

Met Talos – Cisco’s eigen internationale knowledge group rond security – spreekt het voor zich dat er grondig geïnvesteerd wordt in security. Op Cisco Live werden dan ook heel wat nieuwe producten én updates in het bestaande productgamma aangekondigd. Een grote focus daarbij was zero trust, het securityprincipe waarbij extra veiligheidscontroles worden ingebouwd.

Networking met Meraki

Dat een unified network, zoals Cisco Meraki, voor een gestroomlijnde en schaalbare ervaring kan zorgen (specifiek bij kleinere IT-teams), ontdekte je al wanneer je onze referentie bij Stad Menen gelezen hebt. De specialisten van Cisco lichten het verder toe. 👇

Collaboration

Samenwerken wordt nóg makkelijker nu Cisco en Microsoft de handen in elkaar slaan voor collaboration devices. Cisco introduceert gloednieuwe toestellen met een knap design die zowel Webex als Teams bevatten. Dit zorgt voor veel meer vrijheid voor de werknemer binnen zijn/haar hybride werkomgeving.

Bedankt voor de uitnodiging, Cisco! 

Meer weten over onze Cisco-oplossingen?

Wil je graag ontdekken wat de mogelijkheden van Cisco zijn voor jouw organisatie? Onze experts analyseren de noden van jouw bedrijfsnetwerk en -security en stellen de gepaste oplossing voor.