Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

ISO 27001-certificering benadrukt onze voortdurende inzet

Met trots delen we het nieuws dat ConXioN met succes de ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging heeft verworven. Deze belangrijke mijlpaal markeert niet alleen een hoogtepunt in onze voortdurende inzet voor gegevensbeveiliging, maar benadrukt tevens het fundament van vertrouwen dat we hebben opgebouwd met onze waardevolle klanten en partners.

Een onontkoombare noodzaak in de steeds gevaarlijker digitale wereld

Een dagelijkse groei aan bedreigingen maakt dat Informatiebeveiliging niet langer een optionele toevoeging is, maar een must in de onvoorspelbare digitale wereld. Het is een niet te onderschatten prioriteit geworden voor organisaties wereldwijd.

Versterking van vertrouwen met ISO 27001-certificering

De certificering bevestigt onze toewijding aan cyberveiligheid. Het benadrukt dat al onze processen voldoen aan de strengste maatstaven binnen het domein van informatiebeveiliging. Het is voor ons belangrijk dat klanten met een gerust hart hun waardevolle gegevens aan ons kunnen toevertrouwen.

“ISO 27001 wil voor ConXioN zeggen dat we op een professionele wijze willen omgaan met risicobeperking en risico beveiliging binnen onze organisatie.”

ISO 27001-certificering is slechts het begin

Bij ConXioN gaan we verder dan alleen certificering. We blijven onze inzet voor informatiebeveiliging versterken door voortdurende investeringen in het verbeteren van onze beveiligingsmaatregelen. Dit is voor ons slechts het begin van een continu optimalisatieproces.

Een nieuw tijdperk van veiligheid

De verwerving van de ISO 27001-certificering markeert een nieuw tijdperk van veiligheid bij ConXioN. We zijn vastbesloten om de norm te blijven zetten voor informatiebeveiliging en om onze klanten te voorzien van een ongeëvenaarde mate van vertrouwen in hun gegevensbescherming. Samen bouwen we aan een digitale wereld waarin veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan.

Hieronder kan je nog een kopie raadplegen van het ConXioN ISO 27001-certificaat, de Statement of Applicability kan je aanvragen. 

Meer weten over onze services?

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren!