Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Bing Chat Enterprise is nu beschikbaar

Bing Chat Enterprise is nu beschikbaar

Wil je graag ChatGPT technologie gebruiken, maar wil je er zeker van zijn dat je ingevoerde gegevens veilig blijven, niet openbaar worden gemaakt en niet worden gebruikt om het AI-model verder te trainen? Dan is dit nu mogelijk via Bing Chat Enterprise!

 

Tijdens Microsoft Inspire, werd bing chat enterprise al eerder aangekondigd. Deze is nu beschikbaar in een openbare preview versie.

Microsoft bing chat enterprise

Wat is Bing Chat Enterprise?

Bing Chat Enterprise is een op AI gebaseerde chatbot voor zakelijk gebruik, vergelijkbaar met ChatGPT. Met de toevoeging van directe en recente resultaten en bronnen.

 

Het maakt gebruik van de nieuwste generatieve AI-technologie om je te helpen sneller, slimmer en creatiever te werken. Je kunt het alles vragen wat met je werk te maken heeft. Het zal je een antwoord geven dat gebaseerd is op betrouwbare bronnen, visuele elementen en creatieve ideeën. Hierdoor kun je meer bereiken in minder tijd en met minder moeite.

Veranderd naar Copilot in Edge Browser

Bing Chat Enterprise leeft nu verder onder de naam Microsoft Copilot in Edge browser of Copilot voor web browser. 

 

Dit komt omdat Microsoft strategisch naar een copilot for every service verhaal toewerkt. Hierdoor heb je een copilot voor elke Microsoft-oplossing waarbij het hier over de Edge browser gaat.

Vertrouwelijkheid van Bing Chat Enterprise

Bing Chat Enterprise beschermt je data met commerciële data protection, zodat gevoelige bedrijfsinformatie veilig blijft.

 

De chat is versleuteld, om te voorkomen dat gegevens uitlekken. Verder wordt jouw data niet opgeslagen en zal het model ook niet verder getraind worden met jouw gegevens. Je kunt dus gerust zijn dat je data veilig en privé blijft.

Wie kan er gebruik van maken?

Momenteel kan iedereen met een Microsoft licentie gebruik maken van Bing Chat Enterprise.

 

Als Bing Chat Enterprise is ingeschakeld voor jouw bedrijf, kunnen werknemers met hun werk e-mailadres inloggen. De chat bied een beheerde toegang tot de chat met behulp van Microsoft Entra ID (Azure Active Directory).

Tot hoeveel vragen is de chat gelimiteerd?

Het model is gelimiteerd tot 30 berichten per gesprek en 300 gesprekken per dag. Als je niet ingelogd bent kan je maar 5 chats hebben. Dit heeft Microsoft ingesteld om de kwaliteit en veiligheid van de dienst te waarborgen.

Wat zijn de prijzen?

Het is gratis voor klanten die beschikken over één van volgende licenties: Microsoft 365 E3, E5, A3 of A5 for faculty, Business Standard, of Business Premium.

 

Heb je geen Microsoft licentie en wil je er toch gebruik van maken, dan kan dit aan $5/maand per persoon.

Wat is het verschil tussen Bing Chat Enterprise, ChatGPT en Microsoft Copilot?

Bing Chat Enterprise, nu de Edge browser copilot, is gebaseerd op GPT-4 en kun je op dezelfde manier als ChatGPT gebruiken, maar het biedt ook directe en recente resultaten en bronnen.

 

Let op, Bing Chat Enterprise mag niet worden verward met Microsoft 365 Copilot.

 

Microsoft 365 Copilot is een AI-gestuurde assistent die al dezelfde mogelijkheden biedt, maar binnen de Microsoft apps. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om te redeneren over al je bedrijfsdata in de context van je onderneming, met behulp van de Microsoft Graph en Microsoft 365 apps. Je kan dus antwoorden krijgen van zowel het web als je eigen data binnen SharePoint- of OneDrive-documenten, e-mails, vergaderingen, chats, enzovoort.

 

Hieronder kan je nog een duidelijk overzicht vinden met de verschillen. Als je niet bekend bent met Microsoft 365 CoPilot, bekijk dan zeker onze recente blogpost hierover.

Bing Chat Enterprise ChatGPT Microsoft 365 Copilot
Wat AI chatbot met GPT-4 technologie AI chatbot met GPT-3 of GPT-4 technologie AI assistent in de Microsoft apps
Doel Voor zakelijke gesprekken met commerciële gegevensbescherming Voor algemene doeleinden met openbare gegevens Voor Microsoft gebruikers om te assisteren en automatiseren in de apps
Limieten 30 berichten per gesprek en 300 gesprekken per dag 30 berichten per uur Ongelimiteerd
Prijs Gratis voor klanten met Microsoft licentie en anders is het 5$ per gebruiker per maand GPT-3 is gratis en GPT-4 is $20 per gebruiker per maand $30 per gebruiker per maand

Meer weten over de mogelijkheden van Bing Chat Enterprise?

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren!