Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Microsoft Copilot: Wat mag je verwachten?

Microsoft Copilot werd op 21 september officieel aangekondigd. Het zal de manier waarop Microsoft-klanten omgaan met hun applicaties ingrijpend veranderen. Vanaf 1 november 2023 wordt Microsoft Copilot als add-on, een integraal onderdeel van de Enterprise-toolkit, waardoor de digitale werkomgeving enorm verbetert en de productiviteit wordt verhoogd.

Microsoft copilot

De toekomst van AI-assistentie omarmen

In het huidige digitale landschap is een betrouwbare assistent een enorme meerwaarde om te navigeren door de uitdagingen van moderne technologie. Microsoft Copilot is ontworpen om naadloos te integreren in de dagelijkse workflow. Het biedt intelligente ondersteuning en verbetert de digitale ervaring, terwijl het de privacy en beveiliging waarborgt.

Eén samenhangend geheel

Door de kracht van Copilot te benutten, kan je een verenigde ervaring verwachten in Windows 11, Microsoft 365 en jouw webbrowser met Edge en Bing.

Microsoft copilot en word als 1 geheel

Wat kan je verwachten van Microsoft Copilot?

Op 1 november 2023 wordt Microsoft Copilot als add-on beschikbaar.

 

De eerste release is alleen toegankelijk voor Enterprise Agreement-klanten met Microsoft 365 E3 en/of E5 en 300 Copilot-licenties.

 

Houd er rekening mee dat de initiële release alleen met Engelse content werkt, met ondersteuning voor andere talen in de nabije toekomst.

Je mag alvast een reeks voordelen verwachten om workflows te verbeteren, zoals:

 

  • Efficiëntie: Copilot vereenvoudigt complexe taken en maakt ze toegankelijker voor iedereen.
  • Verbeterde Toepassingen: De mogelijkheden van Copilot worden naadloos geïntegreerd in verschillende toepassingen, waardoor de productiviteit op alle fronten wordt verhoogd.
  • Privacy en Beveiliging: Jouw gegevens worden maximaal beschermd.

 

Bovendien introduceert de Windows 11-update meer dan 150 nieuwe functies. Deze update werd gelanceerd op 26 september 2023 en omvat de integratie van Copilot. Dit betekent dat je Copilot’s hulp kan verwachten in toepassingen zoals Paint, Photos, Snipping tool en meer, waardoor jouw Windows 11-ervaring nog krachtiger en efficiënter wordt. Kom hier meer te weten over de Windows 11 update.

Microsoft Copilot voorbereiding

Microsoft 365 Copilot, belooft een revolutie in de manier waarop organisaties hun digitale informatie beheren.

 

Het doet denken aan Delve. Deze tool was zo krachtig dat je zelfs informatie vond waarvan je niet eens wist dat je het nog had. Toch werden veel organisaties terughoudend vanwege slecht beheer van gegevens.

Kwaliteit van input = kwaliteit van output

Copilot, gebaseerd op dezelfde Graph-engine als Delve (Viva Insights), heeft samen met AI, de potentie om de productiviteit te verhogen, maar alleen als je data goed georganiseerd is.

 

Bereid je nu voor door informatie naar de Microsoft 365-cloud te migreren, labels en classificaties toe te passen en je gegevens op te schonen. Versiebeheer en toegangscontrole zijn ook cruciaal.

 

Microsoft 365 Copilot heeft de potentie om je organisatie naar een hoger niveau te tillen, maar een goede voorbereiding is essentieel. Ontdek hier welke voorbereidende acties je nu al kunt ondernemen voor Microsoft Copilot.

 

Schrijf je ook zeker in voor onze Strategic Microsoft Copilot Readiness Session, en leer in detail waar je zeker op moet letten tijdens jouw voorbereiding.

Voortdurende innovatie met Bing en Edge

Bing en Edge herdefiniëren de manier waarop je met het web omgaat. De integratie van Copilot zal gepersonaliseerde antwoorden bieden op basis van jouw chatgeschiedenis, jouw zoekresultaten verbeteren en op maat gemaakte aanbevelingen leveren. Daarnaast zal Bing Image Creator gebruikmaken van het DALL.E 3-model van OpenAI om nauwkeurigere afbeeldingen te leveren.

Microsoft Copilot en Dall E 3

Creativiteit ontketenen met Designer en Copilot

Om creativiteit te optimaliseren, zal Designer, een tool voor het maken van visuals en meer, worden geïntegreerd in Microsoft 365 Copilot. Deze integratie, aangedreven door OpenAI’s DALL.E 3, zal jouw documentcreatie en personalisatiemogelijkheden verbeteren, waardoor het eenvoudiger wordt dan ooit om boeiende content te creëren.

Microsoft designer en copilot

is jouw bedrijf wel klaar voor Copilot?

Strategic Microsoft Copilot Readiness Session

De toekomst wacht niet. Het is tijd om voorop te lopen en jouw organisatie voor te bereiden op succes.