Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Jochen Maertens wordt nieuwe Managing Director bij ConXioN

Belangrijk nieuws want vandaag kondigen we de benoeming aan van Jochen Maertens als nieuwe Managing Director. Maertens, met meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende functies, zal de strategische en operationele leiding van de organisatie versterken. 

Jochen Maertens wordt nieuwe Managing Director bij ConXioN

Achtergrond en ervaring

Jochen Maertens is een gevestigde waarde in de IT-wereld. Hij begon zijn IT-carrière in 2000 als CIO bij Agoria en richtte in 2006 Synergics op dat in 2021 onderdeel werd van Wortell. Van bij de start was het bedrijf ook een sterke Microsoft Partner en zo kent hij als geen ander onze business. 

Toekomstige Rol

Als Managing Director zal Maertens nauw samenwerken met CEO Chris Debyser om de strategische koers van de ConXioN-Groep verder uit te stippelen en de dagelijkse operaties te leiden.  

“Zijn passie voor technologie, innovatie en inspirerend leiderschap maakt van hem de geknipte persoon om samen met ons allen verder te bouwen aan de groei van onze organisatie, “ aldus Chris Debyser. 

Maertens zal zich in eerste instantie focussen op de verdere integratie van de teams en uitbreiden van het portfolio, in het licht van de recente uitbreidingen waaronder ConXioN Nederland en de overnames van WestSys, FORT:LOX, Xams, Sharecom en ITCE.

"Gedurende mijn loopbaan heb ik ontdekt dat de meest succesvolle teams gebouwd worden op een fundament van samenwerking, innovatie en gedeelde waarden - eigenschappen die ik al volop mocht ontdekken binnen ConXioN."

Jochen Maertens- Managing Director

 De ConXioN-Groep wil zich verder positioneren als dé strategische IT-partner voor kmo’s en middelgrote bedrijven in Vlaanderen en zet daarom in op innovatie, het bundelen van krachten en aanwerven van hooggekwalificeerde competenties.

“We zien een grote nood aan totale IT-dienstverlening in digitaliseringstrajecten – met een verhoogde bezorgdheid rond security, daarom breiden we ons dienstenaanbod voortdurend uit,” voegt Maertens toe. 

Over ConXioN

 

ConXioN begeleidt en inspireert haar klanten in hun digitale transformatie op tal van domeinen zoals infrastructuur, softwareapplicaties, security, cloud infrastructuur, connectiviteit & mobiliteit, printing en managed services. Dit mede dankzij sterke partnerships met onder andere Microsoft, HP, Hewlett Packard Enterprise, Sentinel One, Cisco en Fortinet, waarmee ConXioN een voortrekkersrol speelt in IT-innovatie en onderzoek.

In 2021 werd ConXioN verkozen tot Microsoft Partner of the Year voor België. In 2022 ondertekende ConXioN de Microsoft Partner Pledge, waarmee het bedrijf belooft inspanningen te doen op vlak van duurzaamheid, en werd ook ConXioN Nederland opgericht, dat focust op duurzame ICT. Eerder nam ConXioN ook FORT:LOX over, een cybersecurity specialist uit Roeselare en vergrootte men de footprint in West-Vlaanderen door de overname van WestSys en Sharecom. Tevens versterkte ConXioN ook de positie als Microsoft Dynamics-specialist met de overnames van Xams en Axcite. Recent kwam ook ITCE, Virtual Workplace specialist uit Kontich, zich aansluiten bij de ConXioN-Groep.

Sinds 2024 is ConXioN erkend als officiële dienstverlener in VLAIO’s Cybersecurity subsidieprogramma en geselecteerd voor het Microsoft Copilot Jumpstart Program. 

ConXioN is sinds 26 jaar voornamelijk actief in West- en Oost-Vlaanderen maar bedient klanten doorheen heel België. Zij kunnen rekenen op de expertise van een 160-tal medewerkers. De ConXioN-Groep zet sterke groeiprestaties neer met een omzet van ruim 45 miljoen euro. 

www.conxion.be

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.