Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Wat is Modern Workplace?

Wat is modern workplace? In de snel evoluerende zakelijke wereld van vandaag is de traditionele werkplek niet langer de enige optie. De moderne werkplek biedt werknemers de vrijheid om te werken waar en wanneer ze maar willen, zonder in te boeten aan productiviteit. Laten we eens dieper ingaan op wat een moderne werkplek precies inhoudt en hoe het jouw bedrijf kan transformeren.

1. Productiviteit, Altijd en Overal

Een van de kernprincipes van de moderne werkplek is dat productiviteit niet langer beperkt is tot de fysieke kantooromgeving. Met de juiste tools en technologie kunnen werknemers dezelfde efficiëntie behouden, ongeacht waar ze zich bevinden. Of het nu gaat om een koffieshop, thuis of onderweg, moderne werknemers kunnen hun taken effectief uitvoeren.

2. Mobiliteit - Werken Op Jouw Voorwaarden

Mobiliteit is een sleutelwoord in de moderne werkplek. Werken vanaf mobiele apparaten is nu de norm, en organisaties bieden hun werknemers geschikte tools om overal te werken. Onze specialisten staan klaar om advies te geven over de beste mobiele apparaten voor zakelijk gebruik, waardoor snelheid en flexibiliteit worden gegarandeerd.

3. Beheersing met Mobile Device Management

Met Mobile Device Management behoud je de controle over al je mobiele apparaten via één beheersconsole. Dit biedt niet alleen beveiliging, maar maakt ook eenvoudig beheer en centralisatie mogelijk. Je kunt met vertrouwen en gemoedsrust werken, wetende dat al je bedrijfsgegevens veilig zijn.

4. Identiteits- en Rechtenbeheer

Hou de toegang tot bedrijfsmiddelen in eigen handen. Door middel van identiteits- en rechtenbeheer kunnen werknemers één wachtwoord gebruiken voor toegang tot alle bedrijfsapplicaties, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Dit zorgt voor een consistente gebruikerservaring, of ze nu op kantoor zijn of onderweg.

5. Toegang tot Bedrijfskritische Applicaties

We begrijpen dat bedrijfskritische applicaties zoals ERP, CRM en HR van vitaal belang zijn. Daarom helpen we je graag met het opzetten van veilige toegang tot deze applicaties, waar je ook bent. Je hoeft je geen zorgen te maken over beperkingen op de werklocatie.

6. Optimaliseer Je Telecom- en Internetverbindingen

Onze experts staan klaar om je telefonie- en internetverbindingen te analyseren en te optimaliseren. We blijven proactief zoeken naar besparingsmogelijkheden en zorgen ervoor dat je altijd optimaal verbonden bent.

7. Duurzaamheid met Opkoop van Hardware

Wanneer het tijd is om oude hardware uit te faseren, hoef je deze niet zomaar weg te gooien. Doe iets goeds voor het milieu en ontvang of doneer de restwaarde van je oude apparaten. Zo draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.

Wat is Modern Workplace?

Wat is Modern Workplace?

In de snel evoluerende zakelijke wereld van vandaag is de traditionele werkplek niet langer de enige optie. De moderne werkplek biedt werknemers de vrijheid om te werken waar en wanneer ze maar willen, zonder in te boeten aan productiviteit. Laten we eens dieper ingaan op wat een moderne werkplek precies inhoudt en hoe het jouw bedrijf kan transformeren.

1. Bekijk en bewerk Dynamics 365-records rechtstreeks in uw Teams-workflow.

Nu de wereld in een stroomversnelling gaat is tijd nog kostbaarder geworden. Time is money, ook Microsoft is zich hiervan bewust. Nog een actie die ondernomen werd om samenwerkingsefficiëntie en creativiteit hoog te houden, is de integratie van Dynamics 365 in Teams. De nieuwe Dynamics 365 + Microsoft Teams-ervaring demonstreert de kracht van collaboratieve apps en stelt organisaties in staat deze mogelijkheid te activeren zonder extra licentiekosten.

Microsoft Dynamics 365 is het businessapplicatieplatform van Microsoft. Dynamics 365 bevat bedrijfssoftware in de vorm van applicaties in de cloud. Deze apps zijn gebaseerd op ERP en CRM en integreren naadloos met tools zoals Power BI en Office 365.

Enkele voorbeelden hoe Dynamics 365 een meerwaarde biedt binnen Microsoft Teams:

  • Een Service engineer kan het probleem van een klant oplossen door notities (zoals stappen voor probleemoplossing) toe te voegen aan het dossier van de klantenservice.
  • Orderafhandelingen kunnen gestroomlijnd worden door inkooporders en betalingsgegevens kunnen gedeeld worden met collega’s in de sales.
  • Een Field Engineer kan het verkoopteams informeren over end-of-life producten zodat het verkoopteam proactief opzoek kan gaan naar alternatieven.
  • Binnen het salesteam kan men sneller deals sluiten door signalen van de marketingafdeling op te vangen.

"I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ik zeg altijd deur de mur en were"

Chris Debyser- Developer

Geen enkele andere technologieleverancier stelt organisaties in staat deze mogelijkheid te activeren zonder te moeten betalen voor meerdere onderliggende softwarelicenties.
Way to go, Microsoft!

Bedrijven die het meest kwetsbaar zijn voor cyberaanvallen

Dit is een h3 post titel

Industrie
70%

Dit is een h3 post titel

IT sector
17%
Overheid
54%

2. Voeg een Teams-vergadering toe aan je afspraken en maak notities.

Dynamics 365-gebruikers kunnen nu een Teams-vergadering toevoegen bij het maken van een afspraak, waardoor ze toegang krijgen tot belangrijke klantinformatie tijdens een Teams-gesprek. Gebruikers kunnen nu ook rechtstreeks notities maken die automatisch wordt opgeslagen worden in de tijdlijn van het Dynamics 365-record. Alleen gebruikers met de juiste machtigingen hebben toegang tot de gegevens, zodat de meest geschikte medewerkers klantenrecords kunnen bekijken, gebruiken en delen.

3. Blijf op de hoogte van data met automatische meldingen en workflows.

Nu meer werknemers samenwerken aan een document is het van cruciaal belang voor stakeholders om te weten wanneer collega’s belangrijke wijzigingen aanbrengen. Automatische meldingen houden deze belanghebbenden op de hoogte van updates. Gebruikers kunnen bepalen langs welke chats en kanalen meldingen worden verzonden en hoe frequent dit gebeurt. Bovendien kunnen specifieke adaptieve kaarten worden uitgestuurd op basis van het type melding, waardoor je met workflows nog betere integraties bekomt. Zo’n kaart kun je zien als een soort informatieblok waarmee je info deelt tussen Teams en een andere applicatie.

onbeveiligde netwerken
0
miljoen losgeld
0
computers beschadigd
0

Meer weten over cybersecurity?

Onze experts hebben een pracht stuk geschreven zodat jij up to date bent met onze security!