Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Microsoft 365 Copilot beschikbaar voor alle bedrijven

Recent kondigde Microsoft twee belangrijke ontwikkelingen aan: Copilot Pro met nieuwe en verbeterde functies voor persoonlijk gebruik, en de algemene beschikbaarheid van Microsoft 365 Copilot voor bedrijven van elke omvang.

Microsoft 365 Copilot

Deze aankondiging markeert een grote stap voorwaarts in het toegankelijk maken van Copilot voor alle bedrijven.

Geen minimum aantal gebruikers

Het minimumaantal gebruikers is opgeheven, waardoor zelfs kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) nu gebruik kunnen maken van Microsoft Copilot.

Licentie

Kleinere bedrijven die gebruik maken van een business premium licentie of een business standard licentie, kunnen nu al de volgende stappen nemen om Copilot te implementeren. Deze tool zal beschikbaar zijn voor $30 per gebruiker per maand.

Data- en beveiligingsmaatregelen

Belangrijk te vermelden is dat Microsoft 365 Copilot pas succesvol is, als het correct wordt geïmplementeerd. Het is van cruciaal belang dat eerst alle benodige data- en beveiligingsmaatregelen correct zijn uitgevoerd voordat je zo een krachtige AI assistent in jouw omgeving loslaat.

 

Vandaar de oproep om deel te nemen aan onze Copilot Readiness-sessie. Hierdoor krijg je duidelijke inzichten in de stappen die genomen moeten worden voordat je Copilot succesvol kunt implementeren.

Nog niet beschikbaar in het Nederlands

Hoewel Microsoft 365 Copilot momenteel nog niet in het Nederlands beschikbaar is, zal dit later dit jaar wel het geval zijn. In de tussentijd kan je deze periode benutten om jouw omgeving Copilot-klaar te maken voor een effectieve en kwalitatieve ervaring.

ConXioN zet zich in om jouw bedrijf optimaal voor te bereiden op Copilot.

Als Microsoft partner zijn we bij ConXioN enorm blij met dit nieuws en zijn we al een tijdje bezig met de benodigde oplossingen om bedrijven te ondersteunen bij hun implementatie van Copilot.

ConXioN door Microsoft uitgekozen als Copilot-partner

ConXioN is 1 van de partners die door Microsoft werd geselecteerd voor het ‘Copilot Jumpstart Program’, een programma voor een selecte groep Microsoft Partners die voldoen aan de hoogste eisen om Copilot succesvol te kunnen uitrollen .

Copilot pro vs M365 Copilot voor bedrijven

Naast de introductie van M365 Copilot voor bedrijven, biedt Microsoft nu ook mogelijkheden voor individuele gebruikers. Copilot Pro levert verbeterde functies en extra mogelijkheden, waaronder:

 

  • Een enkele AI-ervaring die over je apparaten en apps loopt
  • Toegang tot Copilot in Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote op PC, Mac en iPad voor Microsoft 365 Personal en Family-abonnees.
  • Prioriteitstoegang tot de allernieuwste modellen – te beginnen vandaag met OpenAI’s GPT-4 Turbo. Binnenkort de mogelijkheid om tussen modellen te wisselen.
  • Verbeterde AI-afbeeldingscreatie met Image Creator van Designer met 100 boosts per dag, terwijl je ook gedetailleerdere beeldkwaliteit en landschapsbeeldformaat krijgt.
  • De mogelijkheid om je eigen Copilot GPT te bouwen – een op maat gemaakte Copilot voor een specifiek onderwerp – in een nieuwe Copilot GPT Builder (binnenkort beschikbaar) met slechts een eenvoudige reeks prompts.

Hier heb je nog een samenvatting van de 3 beschikbare Copilots.

Meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Copilot?

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden en adviseren.