Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

maak kennis met ConXioN

'Verhoog de rendabiliteit van je onderneming'

‘Door te investeren in IT draag je bij aan de rendabiliteit van je bedrijf en kun je de productiviteit van je onderneming verhogen’, dat zegt Patrick Viaene 

van Microsoft in  De Tijd.

wim vandeweege, zaakvoerder

'Ook op financieel vlak heeft de cloud meer voor- dan nadelen'

Groothandel in verf, pleisters en gordijnen Vandeweege maakte in korte tijd reuzensprongen door een schaalbaar systeem in de cloud, en reduceerde haar foutenmarge naar nul dankzij een app voor opmetingen. ‘Het is belangrijk om de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Als je de productiviteit omhoog wilt brengen, zijn dat stappen die je zeker niet mag overslaan.’

get inspired

Events

Ontdek een waaier aan gratis events in het ConXioN Experience Center te Waregem.
Powered by Microsoft.

Carine Vaeremans, CEO Profacts

'Qua veiligheid zijn we ISO proof en zetten we in op extra future proof beveiliging'

Marktonderzoeks- en adviesbureau Profacts beschikt over een berg aan data en inzichten. Die data correct managen en beschermen is cruciaal voor hun business, maar tegelijk moet die data internationaal beschikbaar zijn. Met een verhuis naar de cloud is de data niet alleen overal toegankelijk, maar even veilig als op een fysieke server én met even goede back-ups.

aan de slag

Onze workshops

Schrijf je in voor een workshop met onze experts in het ConXioN Experience Center te Waregem of bij jou ter plaatse.

No event found!

ervaar het zelf

Experience Center

Het Experience Center is er om je te inspireren en begeleiden in je digitale transformatie en innovatie. Tijdens een Experience Tour krijg je antwoorden op al je vragen over slim en duurzaam digitaal ondernemen. Laat je inspireren over de mogelijkheden van slimme technologie tijdens de interactieve Tour.

In samenwerking met

Microsoft_logo_color

bouwen op unieke technologie

Ontdek onze diensten

Security

Security, een topprioriteit voor elke organisatie. We helpen je bij het creëren van een hyperbeveiligde IT-omgeving door het hanteren van een gelaagde beveiligingsaanpak.

Microsoft_logo_color
cisco logo
sentinel one logo
phished logo

Hybrid Cloud

Heeft jouw bedrijf nood aan een gevirtualiseerde omgeving omwille van beveiliging, opslag van data of beheer van applicaties? Op basis van jouw specifieke noden bieden we je de juiste oplossing.

Microsoft_logo_color
hpe logo
azure logo

Connectivity

Connectiviteit ligt aan de basis van een degelijke ICT-infrastructuur. Doe beroep op een team van netwerkspecialisten voor een veilige interne en externe connectiviteit.

hpe logo
cisco logo
proximus-icon

Modern Workplace

Werken waar en wanneer je wil met dezelfde productiviteit als op kantoor. Ontdek onze oplossingen voor iedere zakelijke gebruiker.

Microsoft_logo_color
hp logo
dell logo

Services

Dankzij een proactief beheer, monitoring en ondersteuning van jouw serverpark, data en netwerk, zorgen wij ervoor dat de continuïteit van jouw IT gewaarborgd is.

Applications

Tijd winnen – het is een doel voor elke ondernemer. We brengen jouw bedrijfsprocessen in kaart en stellen de juiste softwaretools voor om jouw dagelijkse werking te optimaliseren.

microsoft 365 logo
azure logo

Til je organisatie naar een hoger niveau

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op en bekijk samen met onze experten de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Boek je bezoek

conxion experience center

Experience Center

Laat je inspireren over de mogelijkheden van slimme technologie tijdens een Experience Tour.

blijf op de hoogte

Meer lezen?

Club Brugge Ariane De Troch

Club Brugge: de sterke vrouw achter de sterke ploeg

Maak kennis met Ariane De Troch, Partnership Manager bij Club Brugge. Een boss lady vol passie in het hart van een ploeg vol winners. Je ontdekt in deze blog hoe zij het partnerlandschap bij voetbalploegen compleet herschreef en hoe ze de hulp van ConXioN daarvoor inschakelde.