KMO Cloud

Werk van overal en wanneer u wil, zonder te investeren in een eigen server.

Werk waar u wil, wanneer u wil

Geef uw medewerkers snelheid en flexibiliteit door de nodige bedrijfsgegevens en applicaties ter beschikking te stellen via de cloud.

ERP software in de cloud

Plaats uw leverancierssoftware in de cloud. Realisaties: Cicero, DBFACT, ConXioN Account. Net, B-Wise, Cafca software, eTrans, …

Office 365

Professionele e-mail, de laatste Office versies, online documentenopslag en tal van interessante tools voor uw teams.

GD & A Advocaten

De cloud zorgde voor een consolidatie en centralisatie van onze data en email, die wij bovendien vanop eender welke locatie en tijdstip kunnen raadplegen.

de kringwinkel

De Kringwinkel

Elk filiaal heeft zijn eigen noden op vlak van ICT, ConXioN speelt daar passend op in door zich flexibel op te stellen. Ze werken bovendien lokaal over de provincies heen wat voor een persoonlijke aanpak en snelle service zorgt.

De kracht van KMO Cloud

Uw data en applicaties worden gehost op virtuele servers, in redundante (Proximus) datacenters beheerd door u of ConXioN.

Office 365 voor bedrijven

Geen investering in hardware

U hoeft niet meer te investeren in eigen hardware en kan rekenen op een vaste prijs per maand per gebruiker.

Beveiligde cloud omgeving

De systemen zijn dubbel beschikbaar (redundant), steeds up-to-date en aanpast aan de meest recente technologieën. Reken op een ultra beveiligde en gemonitorde omgeving.

Enkel wat u echt nodig heeft

U betaalt enkel voor de capaciteit die uw onderneming nodig heeft, zo hoeft u niet te investeren in onnodige hardware.

Bij GD&A Advocaten bevindt zich nu Cicero, alle data en email in de cloud. Elke gebruiker kan de applicaties en data raadplegen op een veilige manier, van waar en wanneer zij dit willen.

‘Eén van de voordelen van ons boekhoudpakket in de cloud, is we kunnen rekenen op een volledige automatische en gemonitorde back-up.’ Boekhoudkantoor Allosery – Fiscomtex

Meer weten over KMO Cloud

Ontdek de laatste nieuwigheden in ons nieuws