Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Microsoft Dynamics Partner Axcite onder de vleugels van ConXioN

ConXioN kondigt de overname aan van Axcite, een gerenommeerde Microsoft Dynamics Partner met meer dan een decennium ervaring in de implementatie van Dynamics 365 Finance & Operations. Axcite staat ook bekend om zijn ruime expertise in procesoptimalisatie.

ConXioN neemt Microsoft Dynamics Partner Axcite over

Versterking bij de ConXioN BizApps afdeling

Axcite, gevestigd in het hart van Lievegem (Gent), brengt een ervaren team van 10 specialisten met zich mee, die zich zullen voegen bij de ConXioN BizApps afdeling.

 

Deze strategische zet versterkt niet alleen de competenties van de ConXioN-Groep maar benadrukt ook hun missie om klanten best-of-breed oplossingen aan te bieden op het gebied van ERP én begeleiding richting digitalisering.

Breed inzetbare expertise

Axcite heeft een diverse klantenkring, variërend van snelgroeiende kmo’s tot internationale bedrijven. Het bedrijf werkt niet sectorspecifiek, waardoor de verzamelde kennis en ervaring breed inzetbaar zijn over verschillende marktsegmenten.

 

Chris Debyser, CEO van ConXioN, licht toe: “ConXioN en Axcite delen een passie voor Microsoft-technologieën. Met de expertise van Axcite kunnen we onze midmarket klanten nu volledig ondersteunen op vlak van Dynamics Finance, Supply Chain Management en Project Operations.”

"ConXioN en Axcite delen een passie voor Microsoft-technologieën. Met de expertise van Axcite kunnen we onze midmarket klanten nu volledig ondersteunen op vlak van Dynamics Finance, Supply Chain Management en Project Operations."

Chris Debyser- CEO van ConXioN

Stefaan De Prest, CEO van Axcite, over de integratie met ConXioN

Stefaan De Prest, CEO van Axcite, is overtuigd dat de integratie met ConXioN ruimere mogelijkheden biedt voor alle betrokken partijen.  

 

“Als ERP-specialist hebben we nu een robuuste basis gevonden om onze klanten effectiever te leiden door het snel evoluerende IT-landschap. De veelzijdige expertise van ConXioN in nieuwe technologieën, cloud, security en de integratie van artificiële intelligentie positioneert ons optimaal voor toekomstige ontwikkelingen. We breiden bovendien niet alleen ons aanbod in het Microsoft ecosysteem uit, maar dankzij hun directe relatie met Microsoft verzekert Axcite dat we, met de lange-termijn-visie die we steeds voor ogen hebben, onze klanten klaarstomen voor de toekomst,” aldus Stefaan De Prest, CEO van Axcite. 

Over ConXioN

ConXioN begeleidt en inspireert haar klanten in hun digitale transformatie op tal van domeinen zoals infrastructuur, softwareapplicaties, security, cloud infrastructuur, connectiviteit & mobiliteit, printing en managed services. Dit mede dankzij sterke partnerships met onder andere Microsoft, HP, Hewlett Packard Enterprise, Sentinel One, Cisco en Fortinet, waarmee ConXioN een voortrekkersrol speelt in IT-innovatie en onderzoek.
In 2021 werd ConXioN verkozen tot Microsoft Partner of the Year voor België. In 2022 ondertekende ConXioN de Microsoft Partner Pledge, waarmee het bedrijf belooft inspanningen te doen op vlak van duurzaamheid, en werd ook ConXioN Nederland opgericht, dat focust op duurzame ICT. Eerder nam ConXioN ook FORT:LOX over, een cybersecurity specialist uit Roeselare en vergrootte men de footprint in West-Vlaanderen door de overname van WestSys en Sharecom. Tevens versterkte ConXioN ook de positie als Microsoft Dynamics-specialist met de overnames van Xams en Axcite. Recent kwam ook ITCE, Virtual Workplace specialist uit Kontich, zich aansluiten bij de ConXioN-Groep.
Sinds 2024 is ConXioN erkend als officiële dienstverlener voor VLAIO’s Cybersecurity subsidieprogramma en geselecteerd voor het Microsoft Copilot Jumpstart Program.
ConXioN is sinds 26 jaar voornamelijk actief in West- en Oost-Vlaanderen maar bedient klanten doorheen heel België. Zij kunnen rekenen op de expertise van een 175-tal medewerkers. De ConXioN-Groep zet sterke groeiprestaties neer met een omzet van ruim 45 miljoen euro.

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.