Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Copilot for Security vanaf 1 April beschikbaar: Ontdek alles wat je wil weten

Copilot for Security vanaf 1 April beschikbaar: Ontdek alles wat je wil weten

Microsoft kondigde op 12 maart 2024, de algemene beschikbaarheid van Copilot for Security aan. Vanaf 1 April, zal deze tool wereldwijd beschikbaar zijn.

Ontdek hier alles wat je wil weten over deze slimme partner in beveiliging!

Wat is Copilot for Security?

Microsoft Copilot for Security is een AI-gestuurde assistent die gebruik maakt van enorme hoeveelheden data en informatie over bedreigingen. Denk aan meer dan 78 biljoen signalen per dag. Met advies op maat krijg je de nodige hulp en inzichten om jouw IT-team slimmer en sneller te laten werken.

De effectiviteit van Copilot for Security

Microsoft heeft in januari 2024 ook een onderzoek uitgevoerd om de efficiëntieverbeteringen van Copilot for Security te meten. Hier werden zowel ervaren, als beginnende securityprofessionals bevraagd. Wat bleek uit het onderzoek?

Nauwkeurigheid

Gebruikers waren 7% nauwkeuriger bij algemene taken.

Snelheid

Copilot gebruikers voltooiden taken 22% sneller in het algemeen en met incident-samenvattingen waren ze 39% sneller.

Gebruiksvriendelijkheid

97% gaf aan Copilot de volgende keer weer te willen gebruiken.

Wat is de prijs?

De security copilot heeft een pay-as-you-go model die enkel gebaseerd is op wat je verbruikt. Hierdoor is het toegankelijk voor een breed scala aan organisaties.

 

Klanten zullen maandelijks een factuur ontvangen voor het aantal SCU’s (Service Compute Units) dat per uur is toegewezen om Copilot voor beveiligingsworkloads uit te voeren. De kosten bedragen $4 per SCU per uur.

 

Hierdoor is de SCU-consumptie enkel afhankelijk van het aantal uitgevoerde vragen en de complexiteit van elke vraag en dus geen kosten per gebruiker of per apparaat.

Taal

Voorlopig zal onze Nederlandse taal enkel voor de product interface beschikbaar zijn, maar om effectief te communiceren met Copilot zijn dit de beschikbaar talen:

 

  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Spaans
  • Japans
  • Portugees
  • Italiaans
  • Chinees

Wat kan Copilot for Security voor jouw bedrijf betekenen?

Incident samenvatting

De mogelijkheid om complexe beveiligingsmeldingen snel te distilleren tot bondige, actiegerichte samenvattingen, wat snellere reactietijden mogelijk maakt.

Impactanalyse

Microsoft Copilot kan de potentiële impact van beveiligingsincidenten beoordelen en jou inzichten bieden in getroffen systemen en gegevens om de reactie-inspanningen te prioriteren.

Reverse engineering van scripts

Met Copilot hoef je malware niet meer handmatig te reverse-engineeren. Zo begrijp je snel en makkelijk wat de aanvallers wilden bereiken. Copilot analyseert complexe commandoregel-scripts en legt ze in simpele taal uit.

Begeleide incidentrespons

Ontvang actiegerichte stap-voor-stap begeleiding voor incidentrespons, inclusief richtlijnen voor triage, onderzoek, inperking en herstel.

Aangepaste promptboeken

Creëer jouw eigen reeks natuurlijke taalprompts voor veelvoorkomende beveiligingswerkstromen, taken en scenario’s door ze in jouw promptboek op te slaan.

Integratie van kennisbanken

Momenteel is deze functie in openbare preview, maar zal Copilot in staat stellen om jouw bedrijfscontext te integreren, zodat je in jouw eigen bestanden kan zoeken.

Gebruiksrapportage

De gebruiksrapportage biedt dashboardinzichten over hoe jouw teams Copilot gebruiken. Op die manier kan je gemakkelijker optimalisaties identificeren.

Meer weten over wat ConXioN voor jouw bedrijf kan betekenen?

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren.