Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

ConXioN geselecteerd voor Microsoft Copilot Jumpstart Program

Wij zijn trots te mogen aankondigen dat ConXioN geselecteerd is voor het Microsoft Copilot Jumpstart Program! Dit vormt de kers op de taart in onze jarenlange toewijding aan innovatie en technologische vooruitgang. Maar wat betekent dit nu voor jou als klant?

ConXioN geselecteerd voor het Microsoft Copilot Jumpstart Program

Onze robuuste basis in nieuwe technologieën, cloudoplossingen, security, en de integratie van kunstmatige intelligentie, stelt ons in staat om ons stevig te positioneren voor toekomstige ontwikkelingen. Met Copilot aan onze zijde, versterken we onze capaciteit om innovatieve oplossingen aan te bieden die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten, maar ook anticiperen op toekomstige uitdagingen.

Microsoft 365 Copilot in een notendop

Microsoft 365  Copilot is een AI-gestuurde digitale assistent die je binnen jouw Microsoft 365 omgeving kan helpen met dagelijkse taken. De tool biedt eindeloze mogelijkheden en maakt het uitvoeren van taken gemakkelijker en behoorlijk sneller.

Voorbereiding is essentieel

Om Copilot goed te laten werken is een grondige voorbereiding cruciaal. Copilot is namelijk afhankelijk van goed georganiseerde data. Slechte datakwaliteit kan leiden tot foutieve informatie en grote gevolgen.

 

Hou ook rekening met de bedrijfsgevoeligheid van jouw data. Zorg daarom niet alleen voor technische, maar ook organisatorische voorbereiding. Train jouw personeel voor prompting, voer frequente fact checks uit en durf nieuwe use cases te verkennen.

Faciliteren van unieke Copilot trajecten

Dankzij het ‘Copilot Jumpstart Program’ kan ConXioN unieke trajecten en workshops aanbieden die anders niet mogelijk zouden zijn. Dit om ervoor te zorgen dat bedrijven de nodige ondersteuning krijgen om hun Microsoft 365 omgeving zo goed mogelijk voor te bereiden.

We kijken verder in de toekomst

Hoewel we ons momenteel focussen op de M365 Copilot, bereiden we ons voor op de andere Copilots en gaan we na hoe we deze optimaal kunnen inzetten. Als Microsoft’s Jumpstart-partner zijn we al bezig met onderzoek, case studies en trainingen om de beste resultaten voor onze klanten te behalen.

Wat kan je nu al doen?

Vooraleer je een Copilot licentie aanschaft adviseren we te beginnen met het oefenen van Copilot (Voorheen Bing Chat Enterprise), dat al in jouw abonnement zit, om vertrouwd te raken met prompting en het bedenken van nuttige use cases.

Praktische stappen naar een effectieve Copilot-implementatie

Als Copilot Jumpstart Partner, doorlopen we voorafgaand aan het inschakelen van de tool, volgende stappen:

1. Readiness assessment

We denken strategisch mee om relevante Copilot use cases te identificeren en plannen de benodigde stappen.

2. Workshops

De workshops zijn de eerste stappen naar validatie om de roadmap te bevestigen en de acties te plannen die nodig zijn om Copilot zo goed mogelijk te implementeren.

3. Omgeving klaarstomen voor Copilot

We voeren de acties uit om jouw Microsoft 365 omgeving te optimaliseren en bieden trainingen aan om zelf met de technologie aan de slag te gaan.

4. Licentie activeren

Na het doorlopen van deze stappen, activeer je eindelijk jouw Copilot-licentie en ontdek je de veelbelovende functies van het AI-assistent.

Microsoft Copilot Jumpstart Program stappen

Meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Copilot?

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren.